SV

Familjefestivalen blir Älmhultsfestival den 1-2 juni

 

I år kommer Älmhults årliga festival att hållas i Älmhults centrum, den 1-2 juni. Festivalen blir en del av Världens Hem-veckanlänk till annan webbplats. Festivalen blir öppen för alla och det kommer inte att bli någon entréavgift.

Mer information om festivalens program kommer.

Fredagskvällen blir ungdomarnas kväll

De första artisterna till fredagen är klara – Hanna Ferm, Liamoo och Anis Don Demina

Fredagskvällen kommer att gå i de nya stjärnornas tecken och blir ungdomarnas kväll. De tre första artisterna: Hanna Ferm, Liamoo och Anis Don Demnia är nu bokade inför fredagens fest på torget och ytterligare ett par är på gång.

Per Faeltenborg, rutinerad festivalprojektledare känner sig mer än nöjd med årets artister:
Tre nya lysande stjärnor som kompletterar varandra i stil, utryck och sång. Alla färska och på väg att erövra musikvärlden. Jag har några krokar till ute, så fler artister ska tillkomma både fredag och lördag.

 

Lördagskvällen kommer att gå i 80-talets tecken

Artister till lördagen är klara – Jacob Hellman, Monica Törnell, Gyllene Tider och Freestyle med Tommy Ekman och Micke Syd

Lördagskvällen kommer att gå i 80-talets tecken. Micke Syd, från Gyllene tider, och Tommy Ekman från Freestyle är klara, så också Jacob Hellman, Monica Törnell och Easy-Kit.

Per Faeltenborg, festivalprojektledare:
Det är dags att damma av 80-tals minnena, sjunga med och dansa loss till en riktig nostalgifest. Hellmans kluriga pop, Törnells finstämda melodier och en hel hög med svenska partylåtar yr Gyllene Tiders och Freestyles repertoar, gör det upplagt för stadsfest. Det känns som en stark start i bokningarna till den nya festivalen, där målet alltid är att hitta någonting för alla.

 


Under båda dagarna kommer det att finnas Hassans tivoli, Cirkus Fenix, matknallar, bakluckeloppis, extraöppet i butiker och restauranger, hantverk, handbollsuppvisning, cricket och flera föreningsaktiviteter runt torget och utmed Esplanaden. Under festivalen blir det också modevisning, talangjakt, barnföreställningar och massor av musik. 

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.