Kommunens stadsarkitekt och miljö- och byggchef lämnar för nya utmaningar

Stadsarkitekt Henrik Johansson och miljö- och byggchef Ann-Sofi Persson har valt att lämna sina uppdrag på Älmhults kommun. Henrik Johansson går nu vidare till en tjänst som stadsbyggnadschef i Växjö kommun och Ann-Sofi Persson blir ny kvalitets- och miljöchef på Abetong.

Ann-Sofi Persson

- Det är tråkigt att vi nu mister två duktiga medarbetare. Ann-Sofi och Henrik har gjort värdefulla insatser för Älmhults utveckling och jag är mycket nöjd med deras insatser. Jag kan bara gratulera deras nya arbetsgivare till bra rekryteringar och önska Henrik och Ann-Sofi lycka till, säger Roland Eiman, kommunchef.

- Mitt arbete i Älmhult har varit stimulerande och utvecklande. Framförallt kommer jag sakna mina fantastiska medarbetare. Nu har jag fått en möjlighet att fortsatta jobba med miljö- och kvalitetsarbete inom det privata arbetslivet, ett erbjudande som var svårt att motstå, berättar Ann-Sofi Persson.

Henrik Johansson

- Älmhult är verkligen på gång och det har varit jättekul att jobba med utvecklingen av Älmhult. Det finns en sådan utvecklingspotential här så det är naturligtvis med blandande känslor som jag byter jobb. Jag kommer att sakna arbetskompisar, politiker och alla andra som jag samarbetat med i mitt arbete som stadsarkitekt, säger Henrik Johansson.

 

 

 

 

Nyhet
Publicerad:

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.