Älmhults handelsplats och IKEA

I Älmhult finns världens enda IKEA Fyndvaruhus - inte att missa vid ett besök i kommunen eller på väg förbi Älmhult. Såvida någon skulle få för sig att bara åka förbi Älmhult..?

På IKEA Fyndvaruhus, precis bredvid det vanliga varuhuset, går det verkligen att fynda! Här finns först och främst billiga möbler och prylar som på något sätt klassats som andrasortering. Här finns också prylar som ännu inte nått det ordinarie sortimentet som säljs i Fyndvaruhuset på prov. Deras instagramkonto kan inspirera till ett besök - se det här!länk till annan webbplats

Det ordinarie IKEA varuhuset är ett så kallat fullsortiments-varuhus. Här finns ett enormt utbud och eftersom produktutveckling och mycket av den centrala styrningen av IKEA sker i Älmhult ligger detta varuhus i framkant med butikskommunikation och nya sätt att visa upp sina varor.

Älmhults handelsplats

Älmhults handelsplats är namnet på det handelsområde utmed väg 23 där ovan nämnda IKEA-varuhus finns. Här finns ett varierat handelsutbud med allt från bygghandel, matbutiker, snabbmatsrestauranger, djuraffär, skobutik och outlets. Handelsplatsen satsar nu på att skapa aktiviteter året om och vintertid kan man till exempel åka skridskor på en konstfrusen isbana här, helt gratis.

Klicka här för att komma direkt till deras facebook-sida där de publicerar evenemang och speciella aktiviteter som sker på området eller i dess bustiker.länk till annan webbplats På tal om gratis så går det också en gratis stadsbuss, buss 30, mellan handelsplatsen och Älmhults station och centrum.

Shopping finns på fler platser i Älmhult:

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.